Meeting Agenda

State Board for Speech-Language Pathology & Audiology

New York State Education Department
1411 Broadway
New York, NY 10018

Friday, December 8, 2017 · 2:00 p.m.


10:00 GET ORGANIZED, 15 min

  • Introduction of Acting Executive Secretary
  • Review Minutes of Last Meeting
  • Review Agenda

10:15 REPORT OF THE CHAIR, 15 min

  • Update from Previous Meeting

10:30 REPORT OF THE EXECUTIVE SECRETARY, 15 min

  • Legislative Update
  • Licensing Statistics
  • Board Reimbursement

10:45 CURRENT BUSINESS, 75 min

  • Presentation October 19 – feedback/hot topics
  • 2018 NYSSLHA Convention Presentation - update
  • Limited License Implementation – update

12-12:30 Adjourn for Lunch 30 min

12:30 NEW BUSINESS, 30 min

  • Modified Barium Swallow Studies • Bala Retirement (update)

1:00 Break into Committee Groups for planning, 30 min

  • Practice/Guidelines Committee
  • Public Relations/Education Committee
  • Multi-cultural Committee

1:30 Committee groups will report status update, 15 min

1:45 WRAP UP, 15 min

  • Establish 2018 Meeting Dates
  • Review assignments
Last Updated: December 4, 2017