Meeting Agenda

State Board for Speech-Language Pathology & Audiology

New York State Education Department
1411 Broadway

10th Floor

New York, NY  10018

Friday, November 4, 2011 ยท 10:00 a.m. - 3:00 p.m.


10:00

Get Organized

  • Review Minutes of Last Meeting
  • Review Agenda
  • Discipline
15 min.
10:15

Report of the Chair

  • Updates from Previous Meetings
15 min.
10:30

Report of the Executive Secretary

  • Introduction
  • Board Member Recruitment
30 min.
11:00

Old Business

  • Subcommittee Reports
  • Procedure Manual Update
  • Department of Health EI Update
60 min.
12:30 Lunch 60 min.
1:30

New Business

  • CFY Title
  • ASHA Education Requirement Change
  • NYSSLHA Convention April 26-28
75 min.
2:45

Conclusion

  • Summarize Assignments Taken
  • Establish Meeting Dates
15 min.
3:00 Adjourn  
Last Updated: October 24, 2011