Meeting Agenda

State Board for Speech-Language Pathology & Audiology

New York State Education Department

1411 Broadway, 10th Floor

New York, NY

Friday, September 27, 2013; 10:00 a.m. - 1:00 p.m.


10:00

GET ORGANIZED

  • Welcome New Members
  • Review Minutes of Last Meeting
  • Review Agenda
15 min.
10:15

EXECUTIVE SESSION

  • Discussion of Discipline Matter (annulment)
10 min.
10:25

REPORT OF THE CHAIR

  • Updates from Previous Meetings
15 min.
10:40

REPORT OF THE EXECUTIVE SECRETARY

  • E-licensing Progress
  • Staffing Update
  • New Board Member Training
  • Professional Leadership Conference
20 min.
11:00

OLD BUSINESS

  • Subcommittee Work Session
    • Practice/Guidelines Committee
      • Multicultural Guidelines
      • Telepractice
    • Public Relations/Education Committee
      • New Video Production
      • School Outreach
60 min.
12:00

NEW BUSINESS

  • Board Member Only Webpage Content
  • Practice Issue: Treatment of CFY Excess Hours
45 mins
12:45

CONCLUSION

  • Summarize Assignments Taken
  • Establish Meeting Dates
15 min.
1:00 ADJOURN  
Last Updated: September 26, 2013