Meeting Agenda

State Board for Speech-Language Pathology & Audiology

The Saratoga Hilton

534 Broadway

Saratoga Springs, NY

Whitney Room

Friday, April 8, 2016; 11:00 a.m. - 6:00 p.m.


 11:00

GET ORGANIZED

  • Review Minutes of Last Meeting
  • Review Agenda

15 min.

11:15

EXECUTIVE SESSION

  • Review of Disciplinary Matter decided by the Board of Regents in February 2016
15 min.
11:30

REPORT FROM THE CHAIR

  • Update from Previous Meeting
30 min.
12:00

REPORT OF THE EXECUTIVE SECRETARY

  • Legislative Update
  • Licensing Statistics
  • Board Reimbursement 
30 min. 
12:30 Lunch Meeting with Board of Directors, NYSSLHA 60 min.
1:30

OLD BUSINESS

  • Subcommittee Reports and Planning 
    • Practice/Guidelines Committee
    • Public Relations/Education Committee

60 min.

2:30

NEW BUSINESS

  • Calculation of SLP experience hours
    • Early Intervention Agency
    • NYC DOE
  • Elections
  • Establish Meeting Dates
  • Review Assignments 
30 min.
3:00

PREPARATION FOR PRESENTATION

60 min. 
4:00

NYSSLHA PRESENTATION (Alabama/Travers Rooms)

120 min.
Last Updated: March 29, 2016